Vittsjö spelade oavgjort mot serieledande Rosengård

MALMÖ. Vittjölaget spelade på fredagskvällen riktigt bra fotboll på Malmö IP mot serieledande Rosengård. Jane Ross och Antonia Göransson såg till att Vittsjö fick 2-2 mot Rosengård.

Matchen startade med tuff press från Malmölaget. Redan efter tre minuter tog därför hemmalaget genom Emma Berglund ledningen. En bit in i den första halvleken hade dock Vittsjölaget jobbat sig in i matchen igen. I den 26 minuten hade Antonia Göransson farligt skott mot Malmömålet. Vittsjölagets arbetsinsats kom också att ge resultat för i den 44 minuten kunde Jane Ross utjämna matchen till 1-1.

Den andra halvleken var bara fyra minuter gammal då Vittsjö genom Antonia Göransson inför den 849 i publiken tog ledningen i matchen. Glädjen kom dock att bli kortvarig för Sara Björk Gunnarsdottir reducerade till 2-2 en minut senare. Trots en hård press från Rosengård var Vittsjölagets starka försvar effektivt och matchen slutade helt rättvist 2-2.

Efter matchen var naturligtvis Thomas Mårtensson glad. Vi spelade mycket bra, det mesta fungerade riktigt bra. Vi får inte glömma att vi dessutom mötte ett av seriens bästa lag. Att då få åka hem med en pinne i bagaget känns riktigt bra, en arbetsinsats från hela laget, avslutar Thomas.