Seriefotboll i Verum

VERUM. Efter 4 års uppehåll var det åter dags för seriefotboll på fotbollsplanen i Verum när hemmalaget mötte lokalkonkurrenten och tippade topplaget Wisseltofta på hemmaplan.

Redan efter några minuter tog bortalaget ledningen med 1-0, målet föregicks av en hörna.

Verumslaget samlat i paus för genomgång.

När lagen gick till halvtidsvila stod det 0-2, slutresultatet skrevs till 1-6. Det smått historiska premiärmålet på hemmaplan, ”34 minuten i andra halvleken” gjordes av Henrik Marke, vilket var han som även gjorde målet när Verum förlorade premiärmatchen på bortaplan 1-4 mot det andra tippade topplaget Kamp.

Bild från korv, kaffe och kioskförsäljningen denna kylslagna kväll.

Det var en mycket kall, blåsig samt kylslagen hemmapremiär på en gräsmatta väl i ordning.

En gräsmatta som Verums GoIFs stöttepelare Sven Larsson hållit i utmärkt skick i alla år, väntandes på att det åter skulle bli seriefotboll här.
För att en förening i en liten ort skall kunna fungera behövs en riktig eldsjäl, denna personen i Verums GoIF är Sven Larsson.

Efter att klubben mött de 2 tippade topplagen i serien redan i de två första matcherna som de förlorat, hoppas vi att den första segern snart skall komma.