Shannon Lynn fortsätter i Vittsjötröjan och Amanda Persson tillkommer

Skriv ut

 

VITTSJÖ. Shannon Lynn kommer att vakta Vittsjö GIK Hässleholms mål även under nästa säsong. Shannon, som är en av Skottlands landslagsmålvakter, gör med detta sin fjärde säsong i klubben. Hon är duktig på att styra sin backlinje och har utvecklats till en stark positionsspelare såväl som en reaktionssnabb målvakt inne i straffområdet.

Amanda Persson, ett intressant nyförvärv som skrivit kontrakt över säsongen 2017. Amanda har som moderklubb Ingelstads IK och är en 

18-årig vänsterback som har spelat de tre senaste säsongerna i Elitettanklubben Växjö DFF. Hon är snabb och dessutom en vinnarskalle som gärna följer med i offensiven. Amanda är också flitig landslagsspelare som i år spelat 13 landskamper med F19, U20 och U23-landslagen. Senast kunde vi se henne i U20- VM där hon spelade redan från start både mot Papua Nya Guinea och även mot Brasilien.

Vi får en skicklig målvakt med bra karaktär som kommer att bidra med mycket till gruppen, säger Erika Nilsson.

Amanda är en spännande, ung spelare som vi är väldigt glada att få knyta till oss och vi ska gemensamt försöka se till att hon tar ännu ett kliv i sin utveckling. Det ska bli väldigt roligt att följa Amanda i Vittsjötröjan under 2017, säger Erika Nilsson.