Oväntad seger för Vittsjö mot serieledande Piteå med 4-1

PITEÅ. Matchen på LF Arena inför 1023 åskådare inleddes med en dominans för hemmalaget. Resultatet blev även 1-0 för Piteå efter 24 minuter spelade. Men tjejerna från Vittsjö ville annat skulle det visa sig!

En summering av matchen är att Piteå inledde starkt vilket även resulterade i ledning. Efter halvtimmen spelad tog Vittsjö tag i matchen och vände på allt. Nu var det Vittsjö som ägde det mesta och gjorde så resten av matchen. Kvitteringen kom i den 34 minuten genom Lorina White. Vittsjö fortsatte på inslagen bana. På passning av Michelle De Jongh satte Sandra Adolfsson ledningsmålet för Vittsjö. Lagen gick till pausvila med ställningen 2-1 för Vittsjö på matchtavlan.

Andra halvleken fortsatte helt att vara Vittsjös. Laget radade bland annat upp ett antal hörnor mot ett tillbakapressat hemmalag. Efter en passning från Ebba Hed utökade Michelle De Jongh Vittsjös ledning till 3-1. Linda Sällström punkterade helt matchen genom att sätta dit 4-1.

Det är bara att lyfta på hatten o säga stort Grattis tjejer!