Vittsjö förlorade viktiga poäng mot Limhamn Bunkeflo

VITTSJÖ. Under söndagen gästade Limhamn- Bunkeflo Vittsjö Idrottspark. En match som hemmalaget förlorade med 0-1.

Regnskurarna kom och gick under de 90 minuterna och vädret bidrog till en hal, tung och på flera platser mycket blöt gräsyta. Säkert bidrog vädret även till att det endast fanns 365 åskådare på läktarna denna söndag.

Blött!

Redan från start märktes två jämnstarka lag som insåg matchens betydelse så här i slutskedet av seriespelet. Publiken bjöds därför på en tät, ganska tråkig match där båda lagen spelade utan att skapa värst mycket.

Vittsjö kämpade hårt men saknade precision i avsluten.

En "kämpa-match" från båda lagen...

Såå, nära....

Vittsjö inledde matchen med ett litet övertag men saknade precisionen i sina avslut. Halvleken slutade 0-0.

I den 55 minuten tog gästerna genom nick av Rakel Hönnudóttir efter passning från Anna Welin ledningen med 1-0. Detta kom att bli matchens enda mål.

Sett till matchbilden hade ett oavgjort resultat varit mer rättvisande. Nu var det mer slumpen som kom att bli avgörande.