Lions ungdomsutbyte

Skriv ut

BJÄRNUM-VITTSJÖ. Lions ordnar internationella ungdomsläger för dem som är 17-21 år. I år har Johanna Linde från Bjärnum och Alexander Neumann från Vittsjö lyckan att få träffa andra ungdomar från, snart sagt, hela världen. Johanna skall åka till Ungern och Alexander till Turkiet.

– Det skall bli jättespännande, säger Johanna. Jag som inte ens har flugit. Först skall jag bo hos en familj i Budapest. Där stannar jag en vecka. Vi är ett trettiotal ungdomar som sedan skall vara på ett två veckors läger i södra Ungern, väldigt nära där Cina Holmberg från Bjärnum är född. Där väntar en massa upplevelser.

Här får sju Lions-ungdomar information inför resan. Vi önskar dem en god resa.

Alexander skall ut i det blå

I skrivande stund är vi inte säkra på var i Turkiet Alexander kommer att hamna.
– Det ordnar sig säkert, säger han. Det är ju drygt 14 dagar tills jag flyger iväg till det spännande landet som kanske snart är medlem i EU. Då är det bra att veta lite mera om turkarna. Efter lägret skall jag berätta för Lionsmedlemmarna hur jag haft det.
Johanna och Alexander tackar Lions för chansen de fått att få mera internationell erfarenhet under parollen ”Lions hjälper till att skapa och upprätthålla en anda av samförstånd mellan jordens folk”.

дизайнер интерьера
дизайн ресторана
www.designprof.com.ua
www.spotlight-media.jp
curet.jp