SKÖNA BÖNOR SJÖNG OM SKÖNA SKRÖNOR

Skriv ut

VITTSJÖ. På SPF Snapphanens månadsmöte onsdagen den 12/10 i Blå Salen i Vittsjö bjöds det på skönsång när den är som bäst. Vi fick lyssna till stämsång av de två glada trubadurerna Linda Lundqvist och Anna Maria Eklöw från Lund. De kompade sig själva på gitarr och bas i ett väl varierat program. Repertoaren, som bjöds, innehöll allt från westerninspirerat till Taube, Vreeswijk, Gabriel Jönsson med flera. Därtill många äldre visor och schlagers. De samma som även vi sjöng en gång. Det framkallade många glada musikminnen. Även okända alster bjöds med spännande och fantasieggande titlar såsom ”Tänk att det blivit folk av oss ändå”. Ett finurligt val med tanke på publiken.
Namnet på programmet de bjuder är: ”Sköna Bönor bjuder på en skön röra av musik från det glada 40-talet.” Så var det också.

Mötets program i övrigt innehöll information till oss pensionärer från vårt förbund i Stockholm förtjänstfullt framfört av Anne-Marie Ström i ordföranden Kerstin Thånells frånvaro. Förbundsordföranden Karl Erik Olssons funderingar över varför han är gammal möttes av mångas förstående medhåll. Ännu ett trevligt möte med SPF Snapphanen var därmed genomfört.

дизайнер интерьера киев
дизайн кафе
www.designprof.com.ua
park.drillspin.com
www.xn--n8juba3duf1630agt2e.com/