Ett tack ifrån Café Sjöstugan

Skriv ut

 

VITTSJÖ. TACK ALLA NI SOM BESÖKTE CAFÉ SJÖSTUGAN OCH TÄLTET VID SJÖN UNDER VITTSJÖDAGARNA!

Visst finns det många fantastiska platser runt om i världen! Det finns säkert också de som skulle säga att Vittsjö inte är så olikt många andra småbyar och kanske är det sant, men det känns ändå som att Vittsjö har något väldigt unikt! Här finns en värme och generositet som vi alla bör vara mycket stolta över! Vi i vattenskidklubben (Jocke, Therése, Kristian, Ann-Sofie, Ricky, Pontus, Marie-Louise och undertecknad) vill på detta sätt tacka alla som besökte Café Sjöstugan och tältet vid sjön under Vittsjödagarna. Tack för alla vänliga och uppskattande ord och för att ni hjälpte till att göra Vittsjödagarna till en riktig folkfest! Nedan följer några bilder från tältet vid Sjöstugan.

Det var härligt att se alla familjer i tältet vid Sjöstugan på familjefesten på fredagen! Tuta & kör underhöll så att hela tältet gungade.

 

Ett stort tack vill vi rikta till Henrik på Vittsjöhallen som generöst sponsrade med ett godisregn av sällan skådad proportion.

Gunilla (Tuta) och Stefan (Kör) bjöd på sig själva och efter uppträdet tog de sig tid till skriva autografer och ställa upp på idolbilder.

Ett stort tack till Monia och Nellie för att ni hjälpte till med ansiktsmålning! Emilia ser farlig men väldigt nöjd ut!

Lolle och Janne (båda sångare i Vittsjökören) ställde upp med karaokeutrustning och röstresurser under hela fredagen!

Från lusthuset delades ut åtskilliga portioner Chili con carne under krogrundan.

Det var annonserat att Vittsjökören skulle överraska men ingen kunde väl ha föreställt sig att det skulle bli en sådan magnifik uppvisning!

Bandet, Party Providers, höll tempot uppe och bjöd på ett härligt urval av såväl gammalt som nytt; ett tag kändes det som att tälttaket skulle lyfta!

En härlig bild från sjön och Vittsjödagen 2011.


Sist men inte minst, vill vi tacka vakterna samt våra kollegor i krogrundan Micha och Jadranka på Vittsjö Bar & Pizzeria och Mike och Amanda på Furuliden för gott samarbete!

 

Vi ses på Sjöstugan i sommar!

 

Dina Gutrad för Vittsjö Vattenskidklubb

www.vittsjovsk.se