Läsecirkeln har startat upp igen

Skriv ut

VITTSJÖ. Nu när vi närmar oss mars månad är det dags igen för att komma samman och fortsätta läsa på boken som vi startade upp vår läsecirkeln med i höstas. Boken som vi nu återupptar är ju skriven av Karin Brunk Holmqvist och den heter ”Kranvridarna".

En person läser och vi andra lyssnar hänfört och småskrattar i igenkännande motiv eller en pratramsa som man känner igen i de dagliga livet. En smårolig och lättläst bok som många kan känna igen sig i.

Även om man gör små hum hum -ande när man lyssnar så blir det lite småprat emellanåt och det är helt ok. För det är ju det som är en av anledningarna att komma samman och prata lite, det är tillåtet även när läsecirkeln är igång.

Men nybryggt kaffe och med en bulle eller något annat som var och en har med sig så visst tusan smakar det ljuvligt.
Vi som sitter runt bordet vi kan ju ventilera något nytt/ gammalt och tillsammans så har vi förhoppningsvis en rolig stund tillsammans. Vi avslutar vår första läsecirkel med att Britt-Marie läser några härliga vitsar som idag har skrivits av barn ca 5-9 år och naturligtvis så är dom bara så raka och helt underbara som barn kan vara. Vi kommer att träffas varje måndags em kl:14.00 under 9-10 veckor, alla är så välkomna.