Tjej-fotbollen i Vittsjö ropar på Din Hjälp!

Skriv ut

 Publikpris
Mats berättar vidare att det finns en så kallad "Publikliga" och att för närvarande Vittsjö ligger på tredje plats, bara fem åskådare i snitt efter Jitex BK.
Om man nu lyckas återta andraplatsen, som man haft ett tag, får klubben/ sektionen 50 000:- i vinst.
- Nu, kanske det "bara" blir 25 000:-  Att ha ett lag i näst högsta serien i Sverige är naturligtvis väldigt roligt och stimulerande men kostar samtidigt en del pengar, så andraplatsen vore mycket välkommen, menar Mats.


Satsar extra på lördag
För att öka möjligheterna att vinna både matchen och förhoppningsvis också det eftertraktade "Publikpriset" satsar därför sektionen med Madde och Mats i spetsen extra inför lördagens match. Den som kommer klädd i klubbens färger (t.ex. rött) blir bjuden på korv i pausen. Det kommer också att finnas speciella aktiviteter för barn som t.ex. ansiktsmålning, straffläggningar och en hel del annat roligt. Mer om detta finns på sektionens hemsida (länk finns via reklam ovan). Besök därför gärna Vittsjö idrottsplats på lördag den 26 september. Matchen mot QBIK startar klockan 1400.

- Hoppas det kommer många. Ta med hela släkt, vänner, bekanta o dina grannar! Ring o buda hur många som helst, massor! Det viktiga är att du kommer till Vittsjö Idrottsplats på lördag, avslutar Mats med glimten i ögat!

- Ja, varför inte, kan jag hjälpa genom att bara komma, skrika på rätt ställe, så självklart gör jag det, eller hur, sa en som just passerade Mats o mej!


Portalen kommer att vara på plats!

Vi ses på Västanvägen i Vittsjö på lördag kl 14, eller lite innan!