Tummen upp för Lions internationella ungdomsläger

Skriv ut

Ljungby. Sju förväntansfulla tjejer från södra Sverige samlades för att få veta mera om tre spännande veckor på läger utomlands. Jan Lundén från Lions höll i taktpinnen och gav direktiv efter traditionella noter.

– Vi har mycket goda erfarenheter av dessa läger men det blir ännu bättre för deltagarna om blindskären redan är borttagna. Det är lite som curling; Vi sopar banan för tjejerna den här kvällen, säger Jan. Tjejerna hade en del frågetecken som rätades ut och gör tummen upp för lägren.
– Jag är så tacksam för att Lions ger mig denna fantastiska chans, säger Ronja Frankel från Vittsjö. Det ska bara bli så kul att få komma iväg redan midsommarafton.
– Jag kommer till en värdfamilj i Ungern som matchar mina intressen perfekt, säger Linda Fransson från Bjärnum. Det verkar vara bra tänkt av Lions.


Från vänster på bilden Emelie Törnqvist från Habo som åker till USA, Frida Svensson Smålandsstenar/Danmark, Kitty Svoboda Mullsjö/Österrike, Linda Fransson Bjärnum/Ungern, Ronja Frankel Vittsjö/Tyskland, Elin Persson Älmhult/Italien och Elisabet Ydman Mullsjö/Turkiet. Elvira Hempel Habo/Italien saknas på bilden.