VGIK:s VINSTUTDELNING I MÅL-LOTTERIET

Skriv ut

VITTSJÖ. Damallsvenskan fick ett prisvärt efterspel i Medborgarhuset i Vittsjö på måndagskvällen. Då tackade VGIK alla supportrar, som satsat i föreningens omfattande mållotteri. Alla bjöds på Saras och Sven-Ingvars handgripligt framställda landgångar. De var verkligen fräscha och välsmakande och kunde sköljas ned med öl eller vatten. Därefter serverades kaffe och kaka.

Det var nära 200 gäster som från kl. 19.00 satt vid dukade bord och hörde, samt några gånger även såg, när hundratalet vinster bytte ägare. Det var Tomas Glimmersjö, en rapp och humoristisk vinstutdelare, som assisterad av Ingrid Widell och Sven Lindström såg till att alla fina vinster kom till dem som lyckats förvärva en vinstlott.


Sara Jonasson och Emily Byström sjöng ackompanjerade av Kurt Nilsson

Innan utdelningen började fick vi lyssna till när de unga damerna Sara Jonasson och Emily Byström bjöd oss skönsång av verkligt hög klass. Kurt Nilssons väl avvägda och dämpade ackompanjemang förhöjde föreställningen. Trion återkom i den korta pausen innan finalen då de tio högvinsterna skulle finna sina nya ägare. Vinsterna var fördelade cirka kl. 21.00.