Resursgruppen tar gärna emot fortsatt stöd

Skriv ut

VITTSJÖ. Vi har tidigare skrivit om den Resursgrupp som bildats för att ta hand om de drygt 40-tal flyktingar från 8 olika nationer som idag finns på Trobeck. Resursgruppen leds av Ralf Widlund och består bland annat av representanter från ELM i Snärshult, ELM i Vittsjö, Lions Vittsjö-Bjärnum, Rotary Vittsjö-Bjärnum, Röda Korset Vittsjö, Sjuksköterskan Saskia Titman Vittsjö, Smyrna i Vittsjö, Svenska kyrkan i Vittsjö och Vittsjöbygdens EFS.

-Vi är väldigt tacksamma för allt som redan skänkts till gruppen. Det mesta av detta har vi nu delat ut. Därför har vi nu möjlighet att ta emot mer. Får vi önska, så handlar det om varma kläder, skor även gymnastikskor samt husgeråd, säger Ralf Widlund. Naturligtvis har vi även en del mindre kostnader. Bland annat svenskundervisningen som just nu pågår kräver att vi köper t.e.x anteckningsböcker och pennor. Därför har vi nu i samverkan med Snapphanebygdens Sparbank öppnat ett konto för Resursgruppen. Du är naturligtvis välkommen att sätta in en slant här. Kontot har Clearing nr 82239-6 och Kontonumret är 153 232 274-8, avslutar Ralf.

Vill du veta mer om tider för inlämning eller möjlighet att kontakta gruppen, klicka då på den gula reklamen ”Resursgruppen” på startsidan.