ETT TREVLIGT POLISBESÖK.

Skriv ut

VITTSJÖ. Vid SPF Snapphanens månadsmöte i Blå Salen på onsdagen var polisen Max Staude föredragshållare.

Han är stationschef i Hässleholm. Max framförde sitt budskap på ett mycket humoristiskt och omväxlande sätt med att berätta några trevliga anekdoter från sin yrkesverksamhet.

Vår ordförande, Kerstin Thånell, meddelade vad som sker och kommer att ske när det gäller SPF:s Förbund och de olika distrikten. Det tyngsta budskapet var att SPF vid kommande årsskifte förändrar hur medlemsavgifterna betalas redovisas inom förbundet. Ändringen genomförs i och med uppbörden av avgifterna för år 2015. Det innebär en stor lättnad för föreningarna att handlägga årsavgifterna. För medlemmen är förändringen att betalning skall ske direkt till Förbundet.

Vi fick även besked om att John Pohlman den 7/5 uppträder i Pingstkyrkan i Hässleholm med sin trio. Anmälan att delta kan göras vid nästa månadsmöte.
Vinprovning är en annan begivenhet som efterlystes av medlemmarna. Kerstin föreslog den 23/4 som möjligt datum. Hon återkommer med detaljerna nästa möte.
Innan vi skildes åt serverades naturligtvis kaffe. Tilltugget var mycket uppskattade semlor bakade av Anne-Marie Ström. Många tack framfördes.