Susanne har startat eget förlag

Skriv ut

VITTSJÖ. Många känner Susanne Jönsson från besök hos ”Susannes Friskvård” på Verumsvägen, och några har kanske också läst hennes böcker. Nu har hon startat förlag med produktion och försäljning av e-böcker.

Susanne har under några år skrivit böcker om egenutveckling, hälsa, meditation, tips för ett rikare liv mm. Den första boken kom 2009 och heter ”Med fötterna på jorden – och huvudet i molnen”.
Att vara författare är en naturlig del och en utveckling av Susannes arbete och engagemang i sin mottagning och sina kurser. Hon kan helt enkelt inte låta bli att att skriva!  Böckerna ges ut och produceras både som fysiska böcker genom ”print-on-demand” i små upplagor och som e-böcker för nerladdning och läsning på datorn eller på läsplattan.

Som många andra föredrog Susanne en ”riktig bok”, som man kan ha i handen,  - snyggt inbunden med text och illustrationer men hon har upptäckt de praktiska fördelarna med att läsa böcker på en läsplatta.

Susanne ville gärna utveckla sitt företagande och har därför startat sitt egna bokförlag, ”HC-Publishing”. Genom detta kan hon nu själv hantera hela processen med att skriva, redigera, göra layout, publicera och sälja böckerna via internet. Beställning, betalning, ekonomi och distribution genom nerladdning klarar det effektiva systemet på bokshopen www.hc-publishing.com .
Så fungerar ett förlag 2014!
Besök sidan och titta runt i ”Bookshopen”.  Här kan Du också provlyssna ”Hjärtmeditation – Lär dig leva från ditt Hjärta”.

Men Susanne vill genom sitt förlag även hjälpa andra skribenter att publicera tankar och ideer på ett okomplicerat och kostnadseffektivt sätt samtidigt som de får upptäcka glädjen med att skriva och få sina alster publicerade. Hon välkomnar därför de som önskar få hjälp med att få sina berättelser upp ur skrivbordslådan och ut på internet att höra av sig.