SEGER FÖR VITTSJÖ I DERBYT MOT VERUM

VITTSJÖ. Vittsjö segrade med klara siffror i derbyt mot Verum. Slutresultatet skrevs till 7-2 efter en målfest i andra halvlek. Vittsjö tog ledningen tidigt i matchen genom Stefan Persson och gjorde även 2-0 slutet av halvleken då Ola Johansson skarvade in en hörna.

I andra halvlek utökade Vittsjö sin ledning efter ett fint anfall som Johan Lundin avslutade på bästa sätt. Magnus Persson gjorde 4-0 på ett välriktat skott och Henrik Jonasson satte 5-0 på straff innan Verum reducerade till 5-1 genom Gustav Carlström.

I slutet av matchen gjorde Stefan Persson sitt andra mål då han sköt in 6-1 och Henrik Jonasson satte säkert sin andra straff fram till 7-1 innan Verums Emil Stankovic fastsällde slutresultatet 7-2.

I Vittsjö gjorde vänsterbacken Teddy Gunnarsson en stark insats och i Verum glänste målvakten Marcus Jönsson med flera fina räddningar.