VGIK:s HERRAR BEHÅLLER ANDRAPLATSEN EFTER NY SEGER

VITTSJÖ. VGIK:s herrar ligger efter dagens seger med 4-1 mot Röstånga kvar på den viktiga andraplatsen som innebär direktuppflyttning till div 6.
Vittsjö tog ledningen i mitten av första halvlek genom Markus Kristensson som tryckte in en retur i samband med en hörna. Vittsjö hade massor av chanser att utöka ledningen i den första halvleken men skärpan i avslutningarna saknades.
I andra halvlek blev skärpan bättre och Daniel Johnsson sköt in en retur efter ett hårt ribbskott av Magnus Persson. Daniel Stankovic utökade Vittsjös ledning och Stefan Persson satte 4-0 på en fint placerad frispark. Röstånga fastställde slutresultatet till 4-1 i slutminuten.
Vittsjö gjorde en fin match där man skapade massor av målchanser. Ett extra plus i Vittsjö till mittfältaren Alexander Bäfwer och vänsterbacken Teddy Gunnarsson.
I den sista omgången möter man Mala IF på bortaplan. Ett oavgjort resultat innebär att man klarar andraplatsen och därmed ett avancemang.
Kom gärna till Mala IP på lördag kl. 15.00 och heja fram Vittsjö GIK:s herrlag!