VITTSJÖ NU KLARA FÖR DIVISION 6

MALA. Vittsjös herrar fixade på lördagen avancemanget till division 6 efter en klar seger med 7-1 i den sista matchen borta mot Mala IF.

"Segervrål i Vittsjö"

Redan i den 15 minuten nickade Björn Göthe in ledningsmålet på en hörna och bara någon minut senare placerade Johan Lundin in 2-0 bakom Malas målvakt efter en fin framspelning av Alexander Bäfwer. Vittsjös tredje mål var ett riktigt klassmål då Daniel Stankovic språngnickade in Stefan Perssons precisa inlägg. Stefan Persson såg sedan till att Vittsjö gick till vila med en 5-0 ledning genom att avsluta första halvlek med att göra två mål.
Mala reducerade en bit in i andra halvlek, men ganska snart därefter tryckte Daniel Johnsson in 6-1. Daniel Stankovic gjorde sedan sitt andra mål för dagen då han fastställde slutresultatet 7-1 efter ett mycket fint Vittsjöanfall.