Vittsjö gjorde strålande laginsats och fick oavgjort

VITTSJÖ. Vittsjö spelade oavgjort 0-0 mot gästande Kopparbergs/Göteborg. Publiken som också var riktigt engagerad bjöds på en spännande fotbollsmatch.

I första halvlek var det Vittsjölaget som stod för de hetaste målchanserna. Jane Ross hade tre skott på mål och ett som strök strax utanför.

Vittsjö visade under hela matchen upp en mycket stark laginsats som vi saknat vid de tidigare matcherna. Alla spelarna och även lagledarna var mycket engagerade. Detta bådar gott inför kommande matcher.

Vid presskonferensen var Torbjörn Nilsson mycket besviken över att få åka hem med bara ett poäng. Samtidigt gav han en eloge till Vittsjös laginsats. I 95:e minuten var det mycket nära att Vittsjö genom Sofie Andersson gjort mål. Sofie kom helt fri med målvakten men Kristin Hammarström räddade Göteborgslaget.
Simon Sjöfors var mycket stolt över hela lagets arbetsinsats. Allt fungerade, bra försvarsspel, fina omställningar, man kan bara vara stolt.
I 75:e minuten råkade Mandy van den Berg ut för en skada. Hur allvarlig denna är vet vi inte just nu. Mandys skada medförde att Vittsjös Brasilianska nyförvärv Ketlen Wiggers sattes in.

Under den kvart Ketlen var med i matchen han hon redan visa vad hon går för. Hon gav flera fina öppnande passningar. Då hon lärt känna sina medspelare kommer hon säkert att bli ett stort tillskott för hela laget.