Vittsjö tog välkomna tre poäng mot Växjö

VITTSJÖ. Vittsjö bröt den senaste tidens förluster genom att hemmabesegra Växjö med 3-0.

Hemmalagets måltorka var över då Linda Sällström i den 7:e minuten nickade in 1-0 för Vittsjö på en frispark från Alexandra Benediktsson.

Linda Sällströms nick på väg in i mål

Vittsjö startade matchen starkt och satte hög press på Växjö. Men gästerna jobbade sig in i matchen och tog över mer och mer under den första halvleken. De hade också tre träffar i målställningen under halvleken.Under den andra halvleken jämnades matchen ut och i den 64 minuten gjorde Michelle de Jongh viktiga 2-0 via ett hårt distansskott.

Michelle de Jonghs hårda distansskott, helt otagbart för Växjömålvakten betydde 2-0 för hemmalaget

Linda Sällström gör sitt andra mål i matchen.

Drygt tio minuter senare var Linda Sällström påpassligt framme och satte efter en retur 3-0 till hemmalaget.

Efter tre minuters förlängning blåste domare Niklas Andersson av matchen.

Vittsjölaget naturligtvis glada över att nu ha spräckt måltorkan

På grund av den starka värmen blåste domaren av för "vätskepaus" i mitten av varje halvlek

Matt Ross, tränare för Vittsjö var glad över vinsten. Den förra månaden var tung. Nu börjar vi bli mer och mer bekväma i vårt spel. Den första matchen i år då vi dessutom håller nollan. Jag är stolt över samtliga spelares insatser idag, avslutar Matt.