Månadsmöte på Skansenhemmet i Blå Salen den 3 oktober.

SPF Snapphanens medlemmar träffades för månadsmöte.
På programmet stog sedvanliga mötesförhandlingar, kaffe med dopp, bokbytardag, lotteri och så skulle vi få njuta av blomsterbindning.
dscn0214.jpg
Mötesförhandlingarna genomgicks-kaffet och kakorna försvann under gemytlig gemenskap och lotterna gick snabbt åt --priserna var tre av de vackra buketter som skulle bindas.
På utsatt tid anlände Ingela och Alexandra från blomsteraffären  i Vittsjö. Alla var förväntansfulla och vi blev verkligen inte besvikna.
Vi fick se en vacker rund bukett som dscn0215.jpgIngela band, den bestog av orange rosor och blad i olika höst färger, -en annan hög bukett med vinröda gerbior kompletterat med högt grönt blad, vinröda pinnar och björngräs. En svart kruka fick dekoration av rosor och ljus allt i en smakfull komposition. En glögg flaska dekorerad med röda rosor, gröna blad och  vackra band "en försmak av julen", bra att ha med som present.
dscn0219.jpgMedlemmarna fick också lära många knep för att få växter att hålla längre, få blommor att bli på plats, vilka blommor som ska ha varmt och kallt vatten och mycket mera.
När vi så hade tackat , applåderat och verkligen visat vår uppskattning var det dags för dragning i lotteriet där tre lyckliga vinnare vandrade hem med varsitt utvalt arrangemang.
En eftermiddag med lärorika och  spännande inslag.
Anita Tidblad
SPF Snapphanen
Top