SPF SNAPPHANEN FICK BANKBESÖK.

Vittsjö. Det skedde vid SPF Snapphanens första månadsmöte för hösten i onsdags den 14/9 i Blå Salen på Skansenhemmet. Sparbanken 1826 i Vittsjö ställde upp med två charmanta damer att informera oss äldre vad banken kan erbjuda. Vi fick då klart för oss att alla på banken är beredda att ta hand om oss, våra frågor och eventuella problem. Det må gälla ekonomi eller familjejuridik. Vittsjö. Det skedde vid SPF Snapphanens första månadsmöte för hösten i onsdags den 14/9 i Blå Salen på Skansenhemmet. Sparbanken 1826 i Vittsjö ställde upp med två charmanta damer att informera oss äldre vad banken kan erbjuda. Vi fick då klart för oss att alla på banken är beredda att ta hand om oss, våra frågor och eventuella problem. Det må gälla ekonomi eller familjejuridik.
Eleonor Erlingsson och medhjälpare tar hand om oss när det gäller de pekuniära frågorna medan juristen Martina Svensson ställer upp med de mer intrikata frågorna rörande juridiken. Det är givetvis inte helt gratis men det förefaller som om det är en god satsning att vara kund i banken. Besöket var inte bara trevligt det renderade mötesdeltagarna en god räkmacka och kaka till kaffet eller teet. Tack 1826!
Även våra aktiva damer inom föreningen agerade under mötet. Vi fick klart för oss hur vi skall förfara när vi äter mycket mediciner. Det är fastslaget att var tredje över 80 år får olämpliga läkemedel. För oss äldre är det således viktigt att förstå hur vi skall agera när vi träffar vår doktor. Berätta för honom eller henne hur du upplever alla pillren. Varje patient skall ha en läkare med totalansvar för medicinen – en dirigent. Våga fråga!
SPF Snapphanen har en hel del på sitt program. Passion för livet är en kurs där du lär dig:
- att ge akt på dina tankar;
- att röra på dig;
- att träna och få frisk luft;
- äta näringsrik och bra kost.
Var inte rädd för bra fett – dvs naturliga fetter - och drick vatten är budskapet.

Top