VISST VAR VÄL JULKORTEN VACKRARE FÖRR. del 3Denna julhälsning är egentligen inte ett julkort men jag tycker det passar in ibland dess kort som sänts från släkten i USA. Det är en julhälsning från min morfars syster Hilma med familj.


Detta julkort är sänt till min morbror Sven från hans kusiner Walter och La Verne i USA.
Även denna julhälsning till morbror Sven är sänd från Walter och La Verne.Detta julkort med vers på är sänt till min morbror Einar, även detta är från Walter och La Verne.
Här är ytterligare en julhälsning till cusine Einar från Walter och La Verne i USA.
Denna vackra julblomma med massor av glitter på är sänd till Mr and Mrs Gottfrid Mårtensson från hans syster Hilma och hennes man.
 


Detta kort är sänt till Gustav Einar från hans faster Frida.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Detta julkort är också sänt till Gustav Einar från hans faster Frida. Detta är också det enda som går att datera, det är sänt från Galesburg Illinois den 6 december 1914. Tyvärr så är det någon som ritat med blyerts på bildsidan (troligtvis Sven eller Einar när de var små), det är en sak som ger karaktär till kortet.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det sista kortet ibland dessa julkort är sänt till G. Mårtensson från hans syster Frida, där hon undrar hur de mår här i Sverige och gratulerar Gottfrid och Nanny till nedkomsten av deras första son.

Top