Lördagskåseri...

Minnen från Lombok, forts och slut.
En dag innan hemresan besökte vi en marknad utanför Mataram tillsammans med en lokal guide , han visste allt om fotboll och kände verkligen till de bästa av våra svenska spelare, speciellt Zlatan! Marknaden hade verkligen allt från kryddor till kläder.

Efter ett par timmar åkte vi två taxi åter till hotellet, med famnen full av klänningar, saronger och skjortor. Efter bad i poolen gick vi till stranden där Sapna Fatima med flera gjorde manikyr och flätade håret på Kristina allt inför hemresan.

Senare vid hotellet kom ett bud med en korg frukt och från kök, trädgård och av personalen fick vi massor av presenter.

Anwar vår trädgårdsmästare kom med två kokosnötter som var borrade och igensatta med lämplig kork, de kunde endast följa med hem som handbagage. Onsdagen den 10 maj var hemresedagen när transferbussen kom stod samtliga på hotelltrappan och vinkade. Flygresan Mataram (Lombok) - Denpasar (Bali) gick fint. Där fick vi vänta tre-fyra timmar, men med massor av butiker och trevliga vänner gick väntetiden snabbt.

Efter mellanlandning i Sharjan kom vi till Arlanda ett och tjugo på torsdagen, och efter vissa problem fick vi fyra timmars sömn på Good Morning hotell. Senare på dagen nådde vi vårt hem i Småland. En härlig resa var det, en resa som aldrig kan glömmas inte minst på grund av folkets glädje och förnöjsamhet.

Top