Nu igen, -Vad är så svårt ?

VITTSJÖ. Efter att ha haft en trevlig torsdagseftermiddag på Träffpunkt Linden så blev det smolk i glädjebägaren när vi skulle ta hand om tvätten som låg i kärlet för just TVÄTT.

När locket lyfts av så ser vi detta:

Är det så det ska va, tycker du som lagt ner allehanda skräp bland tvätten? För i omgångar blandat med tvätten låg det, äppelskruttar, clementinskal, servetter, engångsmuggar. För inte gör du väl så hemma hos dig själv?

Om du nu är denna NÅGON som gör sig detta omaket så vill jag säga till att det inte finns någon på Träffpunkt Linden som har ansvar för vad NÅGON annan gör.

Vet du vem denna NÅGON är eller ser när någon slänger avfall där det inte ska vara, så för allas vår trevnad, var vänlig och säg till denna att sopor slängs i de kärl som finns i skåpet under vasken, tre kärl märkta med: Brännbart, Kompost och Plast.

Det ska väl ändå inte vara så svårt, eller hur? Sopsortering har vi ju nu haft under flera års tid så man kan ju tycka att det nu borde vara väl inlärt hos gemene man.

När detta hände första gången trodde vi att det var en engångsföreteelse, men tyvärr, så är icke fallet, därav detta inlägg. För det är som så att tvätten tas omhand en gång i månaden och vem vet vad det där andra avfallet kan orsaka för obehagligheter. På tal om tvätt , låt handdukarna torka ordentligt innan dom läggs i tvättkärlet.

 

Top