Kajsa lämnar skånevinter och fortsätter fotbollen i Australien

VITTSJÖ. Kajsa Lind satsar både mot nya äventyr och nytt kontrakt med Vittsjö GIK Hässleholm.

I veckan blev det klart att Kajsa Lind ska testa på proffslivet i Australien i vinter, närmare bestämt i Brisbane Roar. En spännande möjlighet för Kajsa som varit Vittsjö GIK Hässleholm trogen sedan säsongen 2018. Samtidigt är det klart att hon återvänder till Vittsjö nästa år för sin sjätte säsong i Vittsjötröjan.

Kajsa är en spelare som kan spela både i backlinjen och på mittfältet. Styrka, farlig vid fasta situationer och stark i närkamper är bara en del av de många positiva egenskaper hon besitter. Hon är därmed en viktig kugge i Vittsjös lagbygge.

Thomas Mårtensson säger - ”Kajsa har tagit bra kliv framåt under året och att under några månader få möjlighet att spela i australiensiska ligan ser vi som värdefullt för henne och hennes fortsatta spel hos oss. Att skaffa erfarenhet från en utländsk liga, utvecklas och inspireras är positivt. Vi ser framemot att få tillbaka henne till oss i mitten på mars och vi ser framemot nästa år med tillförsikt.

Kajsa säger - Ska bli extremt spännande att få möjligheten att prova att spela i en annan liga och i ett annat land. Ser också framemot att komma tillbaka till Vittsjö i mars med en erfarenhet rikare. Vittsjö är hemma för mig och det var ett självklart val att återvända till Vittsjö igen och till våra fantastiska supportrar.

 

Top