I Juletid ger sin premiär i Verum kyrka

VERUM. Den lilla orten har legat lågt under en tid, kanske var det ett taktiskt drag för att bli först o därmed få premiären av årets konsert ”I Juletid”.
Nu verkar det bli så, -att årets upplaga kommer att ha premiär i Verums kyrka den 17 november med start kl 19.30.

Verum har flera fina traditioner, förutom att konserten ”I Juletid” verkar ha blivit en tradition finns även på Juldagen en riktigt ”gammaldags” Julotta. En annan välbesökt tradition är firandet av Valborg med ett alltid imponerande fyrverkeri. Dessutom bjuder bygdelaget under året till minst en dans på ”lövad loge”.

På kvällen torsdagen den 17 november kommer, som tidigare år troligen Verums kyrka vara fullsatt.
Som alltid vid en premiär kan det hända oväntade saker, men det handlar om mycket professionella artister så det är säkert upplagt för en enastående musikkväll i Verums kyrka.
Har du inte hört Sofia Källgren tidigare är bara detta värt ett besök. Tillsammans med Marcos o Magnus blir det säkert helt magiskt.

Efter premiären i Verum följer en mängd andra platser i Sverige som Sofia Källgren, Marcos Ubeda och Magnus Johansson kommer att besöka.

Vill du ha en plats o har tur så kolla på ICA i Vittsjö eller Bjärnum eller på Pastorsexp i Vittsjö, kanske även biljettkassan på Kulturhuset i Hässleholm har några biljetter kvar.

 

Top