PRO Vittsjö planerar inför 2023

VITTSJÖ. Ja nu är det dags igen för styrelsen i PRO Vittsjö att komma samman och försöka bli överens om årets aktiviteter i föreningen. Även valberednings damerna kom in lagom till kaffet för deras arbete är en viktig del i styrelsen.

Alltid lika intressant med de förslag som kommit in under året, många återkommande förslag men också många helt nya. De första månaderna blir ju som vanligt, i januari den tjugonde kl: 1400 är det parentation för dom som inte finns med oss längre.

Därefter dagens dagordning som skall gås igenom. En person från Auditus kommer och ger oss information om de olika hjälpmedel som finns att tillgå när hörseln har försämrats. Som vanligt på våra föreningsmöte kommer vi att servera bulle och kaffe därtill. Platsen för detta januarimöte blir på träffpunkt Lindens lokaler. På februari månadsmöte blir det årsmöte som brukligt är.Vårt möte idag är ju att planera för resten av vårens möten och vad dessa skall innehålla, återkommer senare när allt är nedskrivet och klart.

Mera information blir det nu till alla er som brukar gå in och läsa portalens sida, kan ju informera andra att det blir start nu på onsdag med stickcafét kl 13.00 och då startar även canasta spelet. Boulespelet ute vid marknadsplatsen har när vädret tillåter redan kommit igång men sittgympan och läsecirkeln startar först upp om några veckor. Återkommer senare med den infon. Allt är nästan klart för vårens aktiviteter det är bara det dära lilla som skall pusslas ihop först.

Alla pensionärer är hjärtligt välkomna ner till träffpunkt Lindens lokaler, finns kanske någon aktivitet som kan passa. Sist men inte minst välkomna till PRO Vittsjö månadsmöten den 20 januari kl 14.00, vi ses.

 

Top