Några historier såhär i snöovädret

En bil stod felparkerad utanför rådhuset. På vindrutan satt en lapp där det stod: ”Advokat. Gör min plikt inne i rådhuset”. När advokaten kom ut satt ytterligare en lapp på rutan: ”Polis gör min plikt utanför rådhuset”

På bussen räcker en dam fram en hundralapp och säger: Jag är hemskt ledsen att jag inte har en krona i växel. Det ska inte damen vara ledsen över försvarade konduktören. Omogen minut kommer ni att ha 99 st!

Vad ska din fru säga när du kommer hem så sent? Hon kommer nog på något. Men vad ska jag säga?I skolan tillfrågades barnen av fröken om de visste var Gud finns. De små funderade och till slut svarade lille Odd: Jag tror han är hemma på vår toalett. Jaha, säger fröken. Varför tror du det? Jo, Varje morgon står pappa utanför och ropar ”Herre Gud, är du fortfarande här”.

Du gör ju inte annat än att jobbar, Göran! Nej då, igår till exempel så pratade jag med min fru. Hon verkar ju vara riktigt trevlig.

Gumman Sara var på väg till torget för att sälja svamp. En granne ser svamparna och säger: Är du inte klok! De där svamparna är ju livsfarliga att äta. Vem har sagt att jag ska äta dem? Jag ska ju sälja dem!

Hur går det med din gås? Dåligt han vill inte umgås

Det går undan med husbygget ser jag. Ja, men så har vi blandat kvicksand i betongen!

Den kostymen för 3000 kronor passar mig bra, om ni bara gör en liten ändring. Vad vill ni vi ska ändra? Priset!

-65:an Persson, sa kapten. Om jag kommenderar alla frivilliga att ta ett steg framåt, vad gör Persson då? - Tar jag ett steg åt sidan. - Varför det? -För att släppa fram alla frivilliga!

Älskling, saknade du mig när jag var borta i går?- Var du borta i går?

 

Top