Lennart Hyland gästar PRO i Bjärnum

BJÄRNUM. Spännande underhållningsprogram den 19 januari kl 14 då Bertil Sandström gästar PRO i Bjärnum.

Bertil är en välkänd person, vars röst har hörts i Sveriges Radio i många år och han har även medverkat i flera TV program. Han tilldelades Osby kommuns Kulturpris 2013.

NÄR LENNART HYLAND REGERADE SVERIGE!
Med mycket humor och stort kunnande berättar den välkända radioprofilen Bertil Sandström om de udda personer och händelser som satte stor prägel på den svenska nöjeshistorien.

Spindeln i nätet var Lennart Hyland som med sina många radio och tv program såg till att artisterna nådde ut till varenda stuga i Sverige. Det var han som instiftade ”frufridagen” och han fick hela Sveriges manliga befolkning att ge sig ut på stan för att byta slipsar med varandra. Och visst minns vi Nacka, Cacka, Snoddas och Stålfarfar, de var stora personligheter och publikmagneter som drog tusentals personer till de svenska folkparkerna.

För att knyta ihop berättelserna har Bertil med sig originalinspelningar från den här tiden där vi bland annat får lyssna till Ingemar Johansson när han slår knockout på publiken med sin ljuva stämma. Programmet är en kavalkad över en dynamisk och bubblande tid i svenskt nöjesliv.

PRO i Bjärnum har lyckats med att engagera Bertil till sitt kommande månadsmöte den 19 januari kl 14 2023.

Mer från Bertil Sandströms program (klicka) Länken uppdaterad

 

Top