Charlotte Grant stannar i Vittsjö

VITTSJÖ. Nu står det klart att Charlotte Grant, den 21-åriga försvararen från Australien som var på lån från FCR Rosengård under hösten 2022, är klar för Vittsjö GIK.

Grant debuterade som 17-åring i Adelaide United och har gjort 13 landskamper för sitt Matildas (Australienska landslaget) sedan debuten 2021. Hon tog 2021 klivet över till Sverige och FC Rosengård och konkurrerade där om startplats.

Grant är en snabb och teknisk försvarare med bra fysik och har trots sin unga ålder stor erfarenhet från såväl klubblag som landslagsspel. Vi ser framemot hennes återkomst!Grant säger: ”I´m really excited to continue my journey with Vittsjö. I feel as though I play my best football in this environment with the help from the amazing fans and team culture. I hope we can push to achieve even more this season”.

Både Thomas Mårtensson och Ulf Kristiansson är nöjda med förlängningen och säger: ”Härligt att vi nu har tre startspelare från Australien och att laget kan bygga vidare på vad vi började på 2022. Kontinuitet är viktigt och att truppen i stort sett är intakt ser vi som en bra fördel för säsongen 2023”

 

Top