Idag serverades kaffe med tårta

VITTSJÖ. Bara så där en helt vanlig torsdagseftermiddag i mitten av årets första månad, nämligen januari. Kom det flera dags- lediga pensionärer in på träffpunkt Lindens lokaler, för att träffas och prata över en kopp kaffe.

Verkligen roligt att utrymmet runt bordet kunde fyllas. Det senaste året har det minskat rejält på pensionärerna som brukar komma samman för att bruka något av de aktiviteter som finns nere på träffpunkt Linden. Det är tråkigt när det inte utnyttjas bättre för det finns plats till många fler och alla som är lediga är välkomna ner för att umgås.

Olika aktiviteter finns det att välja mellan tex: Mån em:sittgympa start kl:13.00 med start nu på måndag den 16/1. Tis em är det bingospel, Ons em Canasta kortspel och stickcafé och på torsdags em är det samling runt bordet där dryftas det allt från mycket lågt eller högt till tak. 

Men oftast på torsdagar så skiftas det mycket i de olika tema som finns att lyfta fram och som kan intressera många eventuellt samtliga. En annan cirkel som kommer i gång i feb är läsecirkeln och vi fortsätter att läsa på samma bok som vi läste i höst. Idag var det mandelmassa dagen och det firades med kaffe och tårta. En helt vanlig gräddtårta går alltid hem och i ett trevligt sällskap så funkar det bra.

Sonja Petäjä som håller i sitt gympan passade på att tala om att den startar upp nu på måndag, alla är välkomna gamla som nya intresserade för sitt välbefinnande är hjärtligt välkomna, start kl: 13.00 på träffpunkt Linden.

 

Top