Det serverades het ärtsoppa på träffpunkt Linden

VITTSJÖ. Härligt när det kommer många till en aktivitet. Idag så samlades det arton pensionärer runt borden på träffpunkt Linden vid middagstid, trevligt.

Idag jämt fördelat vid det så kallade herrbordet, skönt när inte stolarna har namn av gammal vana. Trevligt när man kan ta sig för och komma samman en stund, för visst är det roligt och framför allt så smakar maten mycket bättre när man har bordsgrannar. Samtidigt som solen tittar fram är konversationen igång om väder och vind, bara det är ju plus i kanten.

Nu när vi går mot ljusare tider och dagen har blivit lite längre börjar vi pensionärer att röra på oss. Inne på träffpunkt Linden har sittgympan startat upp, den är på måndagar kl:13 under Sonja Petäjäs ledning, finns plats för flera. Läsecirkeln startar upp vecka nio samma plats och med start kl:14. Så till dom som har varit med förr är ju välkomna på nytt och naturligtvis så välkomnar vi nya pensionärer både på sittgympa men också på läsecirkeln. Men idag torsdag så har pensionärerna blivit bjudna på het ärtsoppa och de passar ju bra en dag som denna och kaffet smakar alltid lika gott på maten.

Vi ses nästa vecka här på träffpunkt Linden, öppet från måndag till och med torsdagar varje vecka. Samtidigt vill jag påminna om att det är årsmöte den 17 februari kl:14 plats Församlingshemmet, alla pensionärer är välkomna.

 

Top