Ars Divina Årsmöte

BJÄRNUM. Som ett tidigt i vårtecken kändes det när ARS DIVINA hade årsmöte hos ATELJE GÖTESDOTTER i lördags den 11 februari.

Ett åttiotal medlemmar hade hörsammat kallelsen samt genom vidare annonsering. Mötet började en invigning av fyra utställda statyer av Monika Meschke och dagordning ,samt val av ordförande och sekreterare för mötet.

 

Skulpturer av Monika Meschke 

De sedvanliga årsmötesförhandlingarna fortsatte, med budget, revisionsberättelse och med en oförändrad medlemsavgift. Vad gäller styrelsens ledamöter för 2023 så var det i stort sett omval, men inte när det gäller ordförandeposten där nyvaldes Inger Petersson från Luri

Inger Petersson

Staffan Örneskans läste därefter upp namnen på de avlidna medlemmar under året. Ett ljus tändes efter var och en. Efter detta blev det god fika med kaffe, semlor och sockerkaka.

Så kom den utlovade musik och sångstunden som blev en verklig höjdare med Rune Lindqvist och Janerik Lundqvist vid mikrofonerna, underbart att lyssna till.

Nästa höjdpunkt var inne, dragningen av 21 vinster i medlemslotteriet och ytterligare 15 bland de närvarande medlemmarna. Konstverken som lottades ut hade ett värde på cirka 50.000 och glädjen var stor hos de flesta av oss medlemmar.

 

Top