På gång på Träffpunkt Linden

VITTSJÖ. Som vanligt är det träffar på tisdagar och torsdagar men en och annan gång tillkommer det något extra. Som igår till exempel, då serverades det hembakat till fikat, goda bullar, tigerkaka, hjärtekaka och geléhjärtan. Mycket goda insatser för att fira Alla Hjärtans dag.

Följande är på gång:

16 mars kommer Gert Svensson från Skottorp och underhåller oss med glad musik och sång.

23 mars kommer det att serveras våfflor och då vill vi gärna veta hur många som kommer, anmäl senast den 16 mars på listan som finns på Träffpunkt Linden.

30 mars kommer dietist och sjuksköterska från Omsorgen Hässleholms kommun och pratar om Rutiner i vardagen.

6 april (skärtorsdag) kommer det att serveras olika sorters sill (sillsexa) bröd, öl eller vatten, kaffe och kaka. Anmälningslista kommer att finnas på Träffpunkt Linden under tiden 1 – 24 mars.

Alla dessa evenemang startar klockan 13.00.

Hjärtligt välkomna alla ni pensionärer i Vittsjö med omnejd. För du vet väl att Träffpunkt Linden är just en träffpunkt för bygdens pensionärer, du behöver inte vara med i någon förening, politiskt parti eller kyrklig verksamhet. Det viktigaste är den gemenskap vi skapar tillsammans.

Här finns även andra aktiviteter såsom stickcafe, canasta, läsecirkel, sittgympa.

Kom gärna till oss om du har tips och idéer om vad som mer kan göras, vi tar tacksamt emot förslag, dessa kommer då att tas upp i den Arbetsgrupp som finns på Linden.

Att ha tillgång till en lokal som ligger så pass centralt i Vittsjö gör att flertalet föreningar i bygden håller sina möte just här. Det är en stor ynnest och den ska vi värna om.

Det kostar inget att vara där däremot krävs det lite arbetsinsatser efter alla sammankomster och det är att man städar efter sig. Vad som ska göras finns på en lista uppsatt på anslagstavlan men även här nedan kan du se vad som ska göras.   (Städlista, klicka)

 

Top