Förberedelserna för Senior Eventet i Bjärnum börjar ta form!


BJÄRNUM. Nu är det mesta på plats inför årets stora Senior Event i Bjärnum den 20 april.

Eventet riktar sig till alla pensionärer oavsett tillhörighet eller ej. Bara ett men och det är att vara ute i god tid för att få en plats till arrangemanget i folkparken Bjärnum.

Här i parken Bjärnum blir det stort Senior Event den 20 april

Under torsdagen så var det samling i parken för att checka av de sista och allt var till belåtenhet eftersom Ann-Sofi Hellström, tillika ljudtekniker från Vuxenskolan var på plats.

Nils-Göran Lindquist och Jörgen Magnusson har under en tid sysslat med att få arrangemanget i hamn och där är man i dag. Det var mycket att stå i inför att så stort arrangemang, speciellt när det var första gången man sysslar med uppgiften. Det är ju inte som att fixa något på kulturhuset i Hässleholm, där all teknik och utrustning finns på plats. Anledningen till att seniorerna tog sig på detta var att bevisa för Hässleholmarna att avståndet är lika långt från Bjärnum till Hässleholm som mellan Hässleholm och Bjärnum. Dessutom har vi en riktigt bra lokal med mycket kultur i. Parken fyller 110 år i år, så nog har den samlat på sig mycket kultur på dessa år. Men som sagt, det går inte att vänta in i det sista med att boka en plats eftersom bokningen är i full gång och drivet efter en biljett lär vara stort.

 Det var Sound Check i parken och de fyras gäng var på plats. Från vänster Ann-Sofi Hellström från Vuxenskolan som tillika är den som står för ett bra ljud under Eventet. Ingrid Magnusson SPF, Nils-Göran Lindquist SPF samt Jörgen Magnusson SPF. 


Parken kommer att fyllas med pensionärer och alla har en stol att sitta på

Ses vi i Parken på årets SENIOR EVENT, naturligtvis!

Anmälan senast den 14 april till en ringa kostnad av 100:-
ring till Jörgen 0706 28 86 04 eller Beatrice 0739 81 02 89.

Senior Eventets affisch. För större bild klicka.

 

 

Top