PRO Vittsjö årsmöte avklarat

VITTSJÖ. Som det brukar vara i februari då duggar årsmöten tätt, så även i vår förening PRO Vittsjö.Ordförande hälsade hjärtligt välkomna till de drygt 40 pensionärer som kom denna eftermiddag för att sen lämna över ordet till prästen Christer Frostensson som höll parentation över de medlemmar som lämnat oss under året som gått och hans medhjälpare kantor Lunnergård satt vid pianot. Ordf överlämnade blommor till de båda som tack för hjälpen med värmande ord och skön musik.

De som under fjolåret lämnat oss hedrades med ett ljus

Sivard Strand var ordförande under årsmötet

Vårt årsmöte innehöll många punkter, både med nyval men också många omval. Valberedningen har gjort ett bra arbete och det finns alltid några entusiaster som ställer upp när dom får frågan eller som när frågan ställs. Fd ordförande Sivard höll processen igång med lagom takt så även om punkterna var många så gick dagordnings listan igenom och med sekreterare Margrethe så blev allt nedskrivet. Allt är klart så långt så när den sista delen på listan kvarstår så lämnar Sivard tillbaka klubban och ordf Inga fortsätter tills listan är klar.

Deltagarna följer noga med i sina handlingar

Ordförande gav information om vårens programblad, klart på mån v 8 finns att hämta då på träffpunkt Linden för alla som vill ha. Läsecirkeln skall starta upp måndag den 27 feb kl 14.00 alla är välkomna då.
Vidare så blev det info om Bjärnums event den 20 april, lista finns på träffpunkten.
Det blev även avtackning för dom som avgick idag efter många års arbete i föreningen, ett stort tack till samtliga och ordf överlämnade en bukett och de fick en varm applåd för trogen tjänst.

Även dagens kaffelag fick en vårprimör, det är dom värda. Det är roligt när så många pensionärer hörsammat kallelsen till årsmötet och de verkar vara rätt så intresserade att följa med på pappret. Alla har ju en del i den hära proceduren och samtliga har möjlighet att påverka eller att stoppa för något som kan verka skumt, chansen fanns.

Som vanligt så var det lotteriförsäljning. Därefter så bjöds det på smörgåstårta och kaffe med dopp och lottdragning av lotteriet. Avslutade vi med vår fina nationalsång.
Tack för idag vi ses den 17 mars.

 

Top