Musikteater STEREO på Medborgarhuset

VITTSJÖ. Här är de som gjorde det!

Linda Elaine Byman, Hans-Åke Andersson och Jonas Thorell

Picknickteater en så bra inledning på kvällen. Här fanns sallader, smörgåsar ja rätter av alla de slag som avnjöts av publiken innan föreställningen. Teatersalongen var fullsatt.

Ordförande Birgitte Leger hälsade alla välkomna artister, publik och ett speciellt välkommen till de blivande artisterna från Bjärnums Teaterskola.

Linus Ståhl, Moa Abrahamsson, Elsa Ridderstedt och Buster Helleday.

Fyra ungdomar med drömmar om rockmusikal, magi, musikal med sång och dans och teater av olika slag.

Så trycktes det på play och Stereotoppen avdelning ett rivstartade med låtar från 70-talet som Michelangelo, Moviestar, Hard days och I can Boggie.

Publiken fick också en återblick på 70-talet som Barsebäck demonstration, Kungabröllop, TV teater som Scener ur ett äktenskap och så barnens favoriter Anita och Televinken.

Stereotoppen avdelning två innehöll bland annat Satelit, Summer dream, Ner ner ner för backen ner.

80-talets Heta Linjen återuppstod för kvällen och Susanne Lanefeldts gympa med knip. Tomas Ledin, Dolly Parton och Efva Attling fanns också representerade.

Emellan de olika Stereotopparna informerade Jonas Thorell utförligt om låtarna som spelades. Artister och band.

I pausen bjöd teaterföreningen på kaffe och tilltugg och informerade om att för de som var sugna att åka på teaterresa kan man denna hösten åka med Osby Teaterförening till Malmö och Kristianstad.

Kvällen fortsatte med att publiken blev påmind om Live Aid galan 13 juli 1985. En välgörenhetsgala för Etiopien med 400 miljoner TV tittare. Organiserad av Bob Geldorf.

Sista Stereotoppen för kvällen innehöll Bland annat You can go on, Have fun, Wake my up before you go go. Ja en flora av musik i ett rasande tempo.

Och Jaaaa det blev ett extra nummer. Stay on me. Man ska ju sluta när det är som bäst och Birgitte tackade Linda, Hans-Åke, Jonas och tekniker Mikael för en kväll vi kommer att minnas.

MAN BLIR GLAD AV MUSIK

 

Top