Modevisning i Församlingshemmet

VITTSJÖ. Sista fredagen i september var det åter dags för Ulrika på Seniorshopen att komma till Församlingshemmet i Vittsjö för att visa höstens och vinterns mode för oss ”mogna ungdomar”.

Fyra mannekänger var det som visade oss olika kombinationer på klädvalen, det var : Anna, Marita, Rose-Marie och Kjell Uno.

Sist det var modevisning i maj månad kom det ca 20 personer, ett önskemål var minst det dubbla.
Vad göra åt detta? Jo vi måste helt se om vi kan få fler att komma genom att bjuda in från föreningarna både i Bjärnum och Verum. Hur gick det då ? Var det någon som anammade inbjudan. Jo då , ett 30-tal kom, dock ingen från Bjärnum eller Verum.

Själva visningen tog ca en timmes tid och det hela avslutades med en extra ordinär avslutning där våra modellerna visade ett och annat nattplagg och som tack för dagens insats överräckte Britta Svensson vars en ros till dagens huvudpersoner.

Därefter var det dags för fika. Solveig Andersson såg till att kaffet blev klart i tid och till det serverades det sockerkaka , olika sorters sylt samt vispad grädde. Då kunde var och en göra sin egen bakelse om så önskades. Det blev även tid för att själv titta på kläderna och ett och annat inköp gjordes. Här nedan följer en liten bildkavalkad från dagens event- mycket nöje

Fler bilder:

 

 

Top