Alltid lika spännande att prova på nåt nytt

VITTSJÖ. Nu i höst så var det åter friskvårdsdag, där man kunde få testa något nytt och i år var det: stavgång och chans att lära sig de grundläggande reglerna inom boulespel. Spännande var det om vädret skulle va på vår sida och det gick bra. Samtidigt så hoppades vi i föreningen att det skulle komma några nya pensionärer som var intresserade av våra aktiviteter, några kom i alla fall.

Smakar ju alltid bra med grillad korv med tillbehör. Här är två av dem som höll i det hela. Grillmästaren Roy här och med stavgång instruktören Anki hjälptes åt att hålla grillen varm och leverera grillad korv till alla. Eftermiddagens friskvårdsdag avslutades med gott kaffe och en kaka därtill. Trevligt avslutning på en aktivitetsdag för pensionärer i byn.

Vilken tur att det fanns de som visade och berättade hur det hela går till. Allt från klot till en liten kula och den skulle kastas först. För att de andra i samma lag skulle kasta iväg sitt klot (3 st per person). Så nära som möjligt, inte lätt alltid ser ju rätt svårt ut men det är ju klart allt är ju svårt i början. Vi skulle även presentera stavgång denna dag med lite olika stavar och teknik, de hann iväg innan jag hann ta ett kort på de gångarna.

Samtliga av de pensionärer som kom hit idag fick pröva på dagens aktiviteter och samtidigt som vi informerade dem och hälsade dem välkomna till vår förening.

 

Top