Jimmie är ny på jobbet som VGIK klubbchef

VITTSJÖ. Då har första veckan gått som medlem i Vittsjöfamiljen. Som väntat har mina förväntningar på en kärleksfull, familjär och trevlig förening infriats. Samtidigt som Vittsjö GIK håller till på den yttersta Sverigeeliten och även arbetar på den internationella marknaden.

På denna korta tid har jag träffat och pratat med många trevliga personer som alla brinner för VGIK och har ett stort klubbhjärta. Så jag förstår mycket väl hur denna klubb kan vara en bra miljö för alla bygdens barn och ungdomar att utöva sin idrott i. Samt förståelse för alla spelare i damlaget som pratar sig varma om klubben när dom väljer att fortsätta spela i klubben och även dom spelare som lämnar talar väl om Vittsjö GIK. Klubben har ett oerhört gott rykte tack vare ALLA NI som hjälper till i föreningen på olika sätt och stöttar föreningen i alla lägen!

Arbetsuppgifterna som klubbchef är oerhört varierande och olika. Det mesta av tiden går åt till arbetet med och kring föreningens flaggskepp i Damallsvenskan. Men lika viktigt är att se till så att våra barn och ungdomar som spelar fotboll, friidrottar och går på gymnastik, har bra förutsättningar i form av bra träningsmiljö, duktiga ledare och trivs i Vittsjö GIK. Det sista är min huvuduppgift som klubbchef, att alla trivs i VGIK och på Vittsjö IP.

Jag är oerhört glad över att få vara en del av Vittsjö GIK och kommer följa klubbens motto till punkt och pricka; SJÄL, HJÄRTA & TRADITION!

Vi ses i Tyringehallen den 15 januari kl.15.30 när damerna drar igång säsongen med första träningen för 2024!

Top