”300-klubben” byter namn till ”VGIK Supporterklubb”

VITTSJÖ. ”300-klubben” som en gång bildades av trion Karl-Erik Kristensson, Jörgen Larsson och Sven Lindström byter nu namn till ”VGIK Supporterklubb”. Syftet är dock oförändrat, -att stödja klubbens damallsvenska fotbollslag.

-Att vara med i en supporterklubb innebär en stark gemenskap och stor samhörighet. Man har ett gemensamt intresse och kämpar tillsammans mot samma mål och delar både glädje och sorg. Som supporter är man en viktig del under själva matchen då man skapar en härlig stämning och fin atmosfär. Lika viktiga är våra supportrar ute i landet som stöttar på avstånd, skriver klubben på sin hemsida.


Rekordet för antal medlemmar i ”300-klubben” var 2020 när man kom upp i hela 416 medlemmar vilket gav nästan 125 000:- till klubben.

Årets säsong är redan igång med träningspass bland annat i Tyringes inomhushall. Truppen ser spännande ut med flera nya spelare på plats.

Medlemskapet i Supporterklubben kostar 400:-/år

För ett medlemskap får man:
▪ Du är med på utlottningar på våra hemmamatcher.
▪ Du får ditt namn publicerat här på hemsidan.
▪ Du får ditt namn med i programbladet där alla fantastiska VGIK Supportrar presenteras en gång/år.
▪ Du blir inbjuden till 3 träffar per år då vi tittar på träningarna tillsammans och du blir bjuden på grillad korv, fika och får möjlighet att träffa spelare och tränare.
▪ Du får mejlutskick under året med varierande information gällande laget.
▪ Under året kommer det olika erbjudande för medlemmarna.

Hur man enkelt anmäler medlemskap framgår på klubbens hemsida, klicka här.

Kontaktpersoner:
Jonas Malm 0761-72 03 63

Marcus Svensson 0708-74 24 03

Linda Persson 0732-01 51 74

 

Top