Läsecirkeln har läst klart för våren….

VITTSJÖ. Under ett antal veckor från januari till mars så har läsecirkeln varit i gång, varje måndag eftermiddag har några pensionärer träffats för att läsa en intressant bok. Under åren som gått har det blivit några stycken, allt från slott & herrgårdar i Sverige till sägner, myter och boken om "pojken i tiggarnas läger".

Under trevliga former så turas vi om att läsa ett stycke och visst inflikas det en hel del men det är ju det som är meningen. Att träffas, då kan man prata om saker och ting och vet man inte vad ordet betyder så kollar man upp dem. Vi vet ju att tiden rullar på så nu har vi kommit till slutet på den hära läsecirkeln. Vad nästa bok kommer att handla om är inte bestämt ännu.

Idag är det tårta och kaffe som gäller. Inga och Britt-Mari får blommor från gruppen som går i gul kulör. Vi sparar en måndagsträff till i maj, då bär det ut i det blå till något slott som vi har läst om, trevligt.

Vi slutar med läsecirkeln idag men en annan aktivitet har börjat, nämligen boulespel ute vid marknadsplatsen varje måndag kl 13.30 och på torsdagar samma tid. Alla nya/ gamla intresserade av boulespel hälsas välkomna till spelgänget där. Det finns gott om plats, så häng med på boulespelet, -det är roligt, välkomna. 

 

Top