PRO bjöd på lunch och mannekänguppvisning

BJÄRNUM. Ute sken solen från en klarblå himmel och inne testade man sommarkläder på hög nivå. Man - Woman & Fashion från Laholm hade lastat in en massa fina vår kläder som exakt passade PRO:s egna mannekängor, så det var bara till att sätta i gång och visa upp, för övrigt samlat sällskap.

PRO i Bjärnums Vårmannekänger 2024. Herbert Martinsson, Agnetha Johansson, Lillevi Martinsson, Bengt Fredman, Ingrid Thurn samt Christer Magnusson.


PRO:s ordförande Maj Inger Eklöv hälsade medlemmar och gäster från såväl Vittsjö som Verum välkomna till årets Vårfest i Bygdegården.

Ja, vi var rätt många och tillika inbjudna från SPF i grannbyn Verum, som bara dom tog upp ett par bord i festsalen. Men först hälsade som sig bör Maj-Inger Eklöv oss varmt välkomna till årets Vårfest, där det som sagt ingick mannekänguppvisning och mat av bästa sort från vår lokale leverantör TRE Hammar. Lax och potatis med två underbara såser är det inte många som tackar nej till.


Ann Louise Lundh från Men & Woman Fashion i Laholm berättade vad hon skulle visa för mode på Vårfesten i Bjärnum.

Mätta och belåtna var det dags för uppvisningen och vilka fina kreationer som det här lokala mannekängorna visade upp ledda utav Ann-Louise Lundh från just Man & Woman Fashion i Laholm på ett trevligt och proffsigt sätt. Mannekängerna var inne och snurrade några gånger och allt var baserat på årstiderna, Vår och Sommar. Efter denna bejublade föreställning så var det dags för en fin eftermiddagskopp med tillbehör som hembakad Rabarberkaka med vaniljsås och samtidigt förrättade Ylva Magnusson lotteridragningen och här fanns det ett dignande prisbord att fördela. Mat och underhållning på hög nivå stod på PRO:s dagordning i Bygdegården i Bjärnum, denna underbara vårdag i vårt fagra Göinge. 


Fler bilder från mannekänguppvisningen:


Verums SPF:s bord, var bjudna först till laxen och tillbehören på Vårfesten i Bygdegården.


Agnetha Johansson var första Mannekäng ut och visade sommarbyxor med fräsig topp.


Bengt Fredman visade herrmodet för våren med ljusa byxor och passande skjorta.


Ingrid Thurn visar en riktig sommarklänning i material Linne. Sval och skön för en grillkväll.


Lillevi Martinsson visar sig här i sommarbyxor med tillhörande Tunika, mycket snygg kreation.


Ann Louise från Man Woman & Fashion berättar för publiken vad Christer Magnusson går klädd i. Passande såväl för stranden som för en promenad.


Ann Louise från Man Woman and Fashion berättar för publiken vad Agnetha Johansson går klädd i. En sommarklänning av finaste snitt och kvalitet.


Herbert Martinsson var riktigt stilig i denna vår outfit, solbränd och fin som han är, så bär han upp kreationen prefekt.


Lillevi Martinsson klädd i en otroligt fin outfit byxor och blus. Något som är passande för en finare fest eller bjudning.


Jan Jönsson från SPF Verum gjorde sig till tals för såväl sin egen förening, som för PRO Vittsjö och tackade för en trevlig eftermiddag i Bjärnum på PRO:s Vårfest men Mannekänguppvisning.

 

Top