RELEASEPARTY HOS GUNNEL GÖTESDOTTER

Det bjöds på glögg, smörgåstårta och musikunderhållning av Lennart Öhrns kvartett. Lennart är en gammal god vän till Gunnel och han och hans medhjälpare bjöd på en mycket varierande repertoar som uppskattades av alla – i alla fall om man skall tro på applåderna.

Gunnel tyckte att det var fantastiskt att så många kommit och hon tyckte det var underbart att träffa alla gamla och nya goda vänner - inte minst alla dem som medverkat i hennes nya bok. Den egentliga orsaken till partyt var att hennes bok "Skånska Konstnärer – Konst och mat" äntligen var färdig. Arbetet med den hade varit mycket givande och hon planerar redan en uppföljning av den.

-    Jag känner verkligen för det och det ger också alla dem som inte ”fick plats” i denna första bok en möjlighet att vara med i nästa framhöll Gunnel.

Jag stannade endast en kort stund och när jag efter en timmes tid åkte hem var stämningen på topp, smörgåstårtorna försvann som smör i den sol som lyste med sin frånvaro – utomhus för inomhus var det hög värme och stor glädje.

 

Top