Julfirande på Linden

Kerstin berättar att det är Vittsjöhallen som bjuder på all julmat och att det är Vikingland från Åstorp som skänker julklapp till var och en. Hon berättar också att Lions Vittsjö- Bjärnum skänkt pengar och ställer upp som chaufförer för dem som behöver skjuts.

Bertil Jönsson och Roland Cesar tycker att det är väldigt trevligt att denna julsamling anordnas, samtidigt berömmer de Kerstin, Kaj och Svea. De menar också att det är välkommet att kommunen ställer upp med en så fin lokal för Träffpunkt Linden. Lokalen används verkligen mycket. Idag är det tre organisationer som faktiskt utan problem samsas i samma lokaler.

Sven Johansson berättar att man dessutom bedriver en omfattande boule verksamhet vid gamla marknadsplatsen som ligger nästan utanför Linden. Extra glädjande är att man nu blivit lovad att den befintliga banan till våren kommer att byggas ut till åtta banor. Detta innebär att man kommer att kunna använda Vittsjöbanan i kommande seriespel.

När alla var mätta och belåtna skapades ytterligare fin julstämning av Rune Jensen från Bjärnum. Till eget ackompanjemang på gitarr framförde han bland annat ”vintergatan” och ”stilla natt”.

 

 

 

 

 

 

Vid kaffet kom jultomten i form av Inga- Mai Ottosson. Alla fick var sin julklapp.

 

 

 

 

 

Tiden rinner snabbt iväg när man har trevligt och det rådde ingen tvekan om att alla verkligen uppskattat tillvaron på Linden denna julafton.

Det var trivsamt på Linden på julafton

Inga Landin, Alvhild Nilsson, Axel Holmberg och Kerstin Carlström i samspråk.

Top