THERÈSE FRÅN VITTSJÖ SOLIST VID JULKONSERT I STOCKHOLM.

Therése, 29 år ung bor tillsammans med maken Kristian vid Brantliden i Vittsjö och arbetar på familjeföretaget Gussiwood i Hästhult. Ända sedan barndomen har sången upptagit ett stort intresse med aktivitet i skolkören på högstadiet och sångarglädjen har fortsatt med studier och privata sånglektioner.

Vägen mot Polisförbundets Julkonsert började då Therése var solist på en väninnas möhippa och bröllop och hennes framträdande spelades in på en skiva. Denna skiva sändes till Therése moder i Stockholm som hade bra kontakt med Polisförbundets sångare. Therése fick förfrågan om deltagande som solist och svaret blev naturligtvid ett ja. Therése valde då att sjunga fyra låter, bland annat O Helga Natt. Så var det med detta och solistframträdandet blev uppskattat.

Therése är uppväxt i Motala och vid en semesterresa till Turkiet råkade hon träffa Kristian från Vittsjö och då passade det med låten från möhippan ”Kärleken förde oss samman…”. Och så blev det Vittsjö och Brantliden där hon bor med maken Kristian och två döttrar. Inom närmaste tiden kan kyrkokören i Vittsjö räkna med en förstärkning.

Therése är sportintresserad och när Tjejvasan på tre mil avklarad om några veckor är det sista momentet för att Klassiker för tjejer. Vid flera cykellopp har hon tränat upp konditionen och Motala låg väldigt bra till för att delta i Vättern Runt! På fritiden, om sådan finns, blir det ofta resor i båda Sverige och utlandet.

Kulturorten Vittsjö har begåvats med ytterligare en förmåga.

 

 

 

 

 

Affischen som inbjöd till julkonsertTop