Populärt ungdomsdisco i Bjärnum.

En halv timme senare frågade jag Lions Charlotte Dacke hur många ungdomar hon trodde hade kommit. Vi var överens om att minst 100 fanns i lokalen. Av ljudnivå skulle man kunna tro två hundra.

Discjockeyn Andreas Larsson hade fullt upp med att tillgodose deltagarna med önskemålen på musik. Andreas som är rutinerad i branschen fixade dock allt till allas belåtenhet.
Efter ett tag startade Lions Anders Larsson, till allas förtjusning både Limbo och tävlingsdans.
Vilken aktivitet det blev på dansgolvet och så många olika dansstilar som visades upp. Alla hade roligt, det syntes lång väg.

Det vinnande paret i dans tävlingen, hade trots sin ålder, dansat en hel del förut, det syntes. Så duktiga de var. Till allas glädje gjorde de efteråt en uppvisning i bugg. Det var nog flera i publiken som fick lite av ”blodad tand”, det verkade ju så kul det de visade upp.

Efter tre timmar konstaterade sju Lions medlemmar med Åke Johnsson i spetsen att det varit en mycket lyckad kväll. Att ungdomarna haft roligt gick inte att ta miste på. Att uppleva en sådan kväll gör att det är lätt att ta beslut om att detta skall vi fortsätta med avslutar Åke, som är chef i klubbens ungdomskommitté.

Flera ungdomar frågade –”när fixar Lions nästa disco”?
Det kommer att arrangeras disco för ungdomar under kommande Vittsjödagar. Närmare bestämt blir det fredagen den 17 juni och platsen är Godsmagasinet i Vittsjö. Arrangör kommer att vara Fritidgården i samverkan med Lions. Mer om detta kommer på Portalen och genom annonser.
Under hösten hoppas vi kunna arrangera ett ungdomsdisco kopplat till höstlovet. Då står turen till Allaktivitetshuset i Vittsjö.

 

Här följer lite bilder från fredagens disco.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top