SJÖSTUGAN ÖPPNAR

VITTSJÖ. Första gången Sjöstugans sommarcafé öppnade var 1925.

Efter vinterdvalan i år kommer den nya säsongen att börja på Valborgsmässoafton . Det blir tidigare arrendatorn Marie Larsen som efter ett års bortovaro tar över ansvaret som chef, arbetsledare och servitör. På öppningsdagen blir det ett förmånserbjudande till kunderna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marie Larsen är redan beredd att värma upp våffeljärnen som står i rad och väntar på smet.

Denna dag serveras räkmacka,våffla och kaffe till nedsatt pris. Även dagliga dagsranson av våfflor har fått nedsatt pris under hela sommaren, till gällande pris för ett par år sedan.

Sortimentet framöver kommer att bestå av kaffe med våffla, givetvis. Utöver denna traditionella rätt serverkas också räkmackor och andra mackor samt kakor och uppvärmd paj. Då dagen är vid sid middagshöjd kommer det framöver att finns närande soppa.


Vattenskidklubben är ägare till anläggningen och har anställt Marie Larsen som i sin tur tar medhjälpare då det behövs. Hon lovar att Sjöstugan skall leva upp till sitt goda rykte som det har varit allt sedan 1925.


Föreningar är lika välkomna men gäller det större sällskap är det en fördel om förhandstips lämnas till Marie. Det gamla telefonnummer 1925 var 35 och numera är det 23035.
Sjöstugan sommarcafé kommer att leva vidare med nya och bättre
förutsättningar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sjöstugans välkomnade skylt.

Top