Gustav Adolfsbron anmäld?

VITTSJÖ. I onsdagens Norra Skåne stod att läsa att den nya brobelysningen vid Gustav Adolfsbron var föremål för anmälan. I artikeln framgår att en person (anonym!) menar att bron nu ”förfulats så mycket att fotografer som använt den som miljö vid till exempel bröllopsfotografering inte längre kan göra detta”.

Jag är också fotograf, sen många år tillbaka. Min uppfattning är att uttalandet kommer från en person som inte vet något om fotografering! Att framtida möjligheter till bröllopsfotografering vid Gustav Adolfsbron nu skulle vara begränsade är helt fel, tvärtom, det har nu skapats ytterligare fantastiska möjligheter vid kvällsfoto.

 

 

Kräver lite mer av fotografen, men bilden kan bli helt outstanding nu tack vare Vittsjö försköningsfond!


Visst är det märkligt, här har Vittsjö försköningsfond i all välmening satsat både kraft och medel för att förgylla orten. I detta fall, har de enligt min uppfattning verkligen lyckats och denna gången med bravur.


Ta gärna en kvällstur och besök den nu vackert belysta gamla bron. Vilken skillnad mot tidigare. Jag vill påstå att vi nu har fått ytterligare en sevärdhet och ett fantastiskt fotoobjekt i bygden.

Visst finns fotomöjligheter, sen kanske det finns skillnad på fotografer!

 

Top